Jump to content
dakkota

Опять на те же грабли. Меган 2 2004 г.в.

Recommended Posts

Замінив сьогодні подушку-гідро опору двигуна. Супер. Не трясе. Відмінно. Дякую Юрі 4bibiki за якісний товар і нормальну ціну. 

• Like 1

Заїхав сьогодні на перевірку кліми. Не холодить. Радіатор під заміну, датчик під заміну і в стиках травить/ в одному місці/. Резинки ущільнувальні під заміну. 

Хочеться комфорту, у липні прогнозують +35 і вище. 

З 14 травня користуюсь клімою. Зробив майстер за один день. Поміняно радіатор кондиціонера/новий/, датчик тиску/новий/, заварено трубку, поставлено на стиках нові резинки-ущільнювачі, заправлено рідини. Все працює чітко. По вартості. Все обійшлося 5750гр. Робота і запчастини. 

• Like 1

Вирішив прочистити канал зливу конденсату з кліми. Потрібно зняти бардачок. За одно фільтр салону поміняю. 

• Like 1

Нафига? под машиной сунуть руку под тепло защиту, пальцем открыть слив, и ткнуть пальцем, чтобы вышла грязь. Шанс что потечет на голову - большой. Все. Не надо нигде ничего снимать

Edited by Alex_1
  • Like 1

Я в курсе про этот способ, спасибо. Нет ямы, к сожалению. Гараж продан. Теперь и масло временно не сам меняю, а по СТОшкам катаюсь. Но фильтр салона собирался поменять после ремонта климы, вот и приурочу эти события. После снятия бардачка, для замены фильтра, снимаем трубку обдува его же/бардачка/ холодным воздухом , и через образовавшийся канал дуем  сжатым воздухом через изогнутую любую трубку в этот грибок-клапан. Я на предыдущем Мегане тоже так чистил. 

• Like 1

Фільтр салону поміняв, дренаж кондиціонера прочистив. Ніби прочистив, все ж таки в сліпу шукаємо злив/клапан/ вставляемо трубку і дуемо. Але думаю, що вцілив. :classic_biggrin: 

До цього моменту клімою не часто користувався, щоб конденсат не пішов в салон. Зараз можно користуватись по повній. 

ПиСи. Прочистив, бо конденсат зливається під машину. :classic_biggrin:

Коли майстер робив кліму, говорив, що на Мегані 2 кондиціонер досить непогано працює в жару, порівнянно з деякими іншими марками, авто. Не перепитував в яких саме. І ось поїздивши при температурі +33 +35 можу сказати, що дійсно не погано. При +30 взагалі кайфово. 

ПиСи. Заправився на скажемо не брендовій заправці і... загорівся ЧЕК. Скинув помилку, перед цим залив повний бак на ВОК наче нормально далі. 

Не працював стопор лючка бензобаку. Якщо палець, чи запор пластиковий, як його там ще назвати,  не закис у направляйці то з  багажника за крюк, який  є на другому кінці цього повзуна, можна ним рухати. Вперед-назад. До речі цю процедуру добре робити зимою, коли після мийки авто мороз прихватив цей штир. Я пробував рухати.. ні як. Думаю потрібно зняти і розробити. Не вийшло. Гайка настільки приржавіла, що при відкручуванні поламало всі патраха цієї приблуди. В підсумку замовив цей девайс. 1990гр. 

3286366601_mehanizm-zamka-kryshki.webp

• Like 1

Отримав сьогодні. Встановив. Трішки напильником погрався. Забув змастити різьбову частину під гайкою. Буду ставити підкрилки змащу. Тепер лючок бензобаку зачиняється. 

• Like 1

Сьогодні встановив задні підкрилки. Опис у відповідній темі. Результатом задоволений. 

• Like 1

Таки не витримав підрізав виступаючу частину підкрилків  десь до 1-2мм і підігнув нагрівши феном. Результат ще кращий. 

• Like 2

28.08.2022 в 06:27, dakkota сказав:

Таки не витримав підрізав виступаючу частину підкрилків  десь до 1-2мм і підігнув нагрівши феном. Результат ще кращий. 

от чомусь я чекав того від тебе ?

Edited by DarLocK
  • Haha 1

Це як дівчину, з села можна вивезти, а село з дівчини ніколи. ?  Люблю стоковий зовнішній вигляд. Без бризговиків спарко і антикрила позаду. ? Диски  більші і нижчу /тоньшу/ резину можна. Навіть треба. :classic_biggrin:

Прикупив нові ПТФ. Старі вже погано виглядають. Ліва тріснута взагалі. Якось зберусь духом і поміняю. Лінивим я став, жуть.