Jump to content
DarLocK

DarLocK's Dream - Megane RS Trophy TCe 300 EDC

Recommended Posts

Від маленької точечки на краю скла з часом може піти тріщина. Я на своєму Сценіку змінив 3 лобовухи. Останній раз дружина приїхала з цілим склом близько 15.00 з роботи все було гаразд, а я о 18 і проходячи повз авто вже помітив тріщину від лівої стійки. Плюс якість теперішніх стекол бажає кращого - в новій Тойоті за 46т.км вся лобовуха в мікро сколах.

• Like 1

Тільки що подзвонили з сервісу ... Скло вже чекає на мене в салоні. І вже завтра їду на 8 ранку до них. 
🧐 ... Дуже був здивований що вже вирішили питання і вже почав думати що може й не так погано все тут ... поки не запитів за підмінне авто - тут все стало на місця 😄 

За підмінне авто на час ремонту треба особисто дзвонити у страхову й договорюватися за нього 
Але як згадаю ті розмови з ними 🤬... то на один день побуду пішоходом 

Бу в би ремонт на кілька днів - то, звісно, подзвонив би ... а так ... 

20 годин тому, masterok сказав:

Від маленької точечки на краю скла з часом може піти тріщина. Я на своєму Сценіку змінив 3 лобовухи. Останній раз дружина приїхала з цілим склом близько 15.00 з роботи все було гаразд, а я о 18 і проходячи повз авто вже помітив тріщину від лівої стійки. Плюс якість теперішніх стекол бажає кращого - в новій Тойоті за 46т.км вся лобовуха в мікро сколах.

тут скло ок ... за 49 тисяч взагалі нічого 

після заміни тре буде домовитися може кераміку зробити на ньому ... бо все авто зроблене ... 

Забрал сегодня утром машину.
Все сделано - даже регистратор приклеили! Почти на тоже место ))))

Біло интересно: - Сколько же все это вышло в реальности?

Копия из документа страховой:
...
przyznaliśmy Państwu odszkodowanie w wysokości 4 589,94 PLN.
...

Норм ценник.

На GT стекло, помнится мне, было в районе 1200 PLN + работа ... и счет был что=то в районе 1800 PLN
могу немного ошибаться, но не более 2К точно ... Бо я тогда еще считал что страховка стекла выходила 200 злотых в год а на третий год я поменял стекло, тут на 4-й 😄, и тогда было типа в два раза уже выиграл )))

А тут 4.5К ... Но я не вижу сколько что взяло 😞 сколько стекло а сколько работа.

• Like 2

2025.04.18 и на 49.2К (неделю назад), была переобувка на летние тапки

Как же классно на летних то )))))
Машина едет а не плывет )))

Сегодня 2025.04.25 - 50.2К