Jump to content

Recommended Posts

Взяв оригінальний набір ворсових килимків 8801740493. 850 грн в офіціалів. На підлогу лягли ідеально.

Якість ворсу добра. Нічого не мокне під ногами. Задоволений як слон.

Сраний EVA, який лише водійський обійшовся за 550 грн, забув як сон жахів.

• Like 2

Пристосував непотрібний EVA-килимок на балкон, щоби виходити босим пити каву.

Ідеальне рішення. Теплоізоляція чудова.

• Like 1

EVA-коврики дерьмо?

Я вже описував свою проблему. EVA по суті це дуже жорстка мочалка. Поки її не притискаєш, вона розпрямлена і не пропускає вологу. Однак я часто тисну саме п'ятою на килимок, через що він деформується і пропускає вологу під низ. Але висихати та вода не може, бо занадто щільний матеріал для випаровування. І тому все гниє під таким килимком.

З ворсом я таких проблем не маю. Ще й оригінальний ворс набагато дешевший за неідеально різаний EVA.

Я ось такі взяв  декілька днів як. Лягли чудово.  https://avtoplus.com.ua/1145859-3d-kovriki-v-salon-avtomobilya-renault-megane-2-2002-2009-stingray/

1 година тому, dakkota сказав:

Я ось такі взяв  декілька днів як. Лягли чудово.  https://avtoplus.com.ua/1145859-3d-kovriki-v-salon-avtomobilya-renault-megane-2-2002-2009-stingray/

гума ... 
Після того як спробував ворсові, ще на Symbol'і, то інших вже не хочу ?

коврики в салон должны быть либо ворсовые либо резиновые - на зиму. Всякие ПХВ, EVA  и прочее - бяка, не стоящее своих денег..

коврики должны быть оригинальные и чистые. Хз, я купе продал с коврами 14 лет-всё было ок)))))

У мене такі коврики були на Кашкаї, якого нещодавно продав. Відїздив зиму без проблем. Не дубіють на морозі, прекрасно лягають по формі підлоги і закривають все чітко. Під лівою ногою все сухо і чисто, тому що немає того клапана з розрізом. Куди попадає волога, сніг і інше. 

А ви говорите, що вони погані і повинні бути резинові.  Все залежить в якій місцевості використовується авто. Якщо тільки місто асфальт, то згідний-ворсові гуд. Якщо село чи дача, де пісок, глина, болото- то ворс аж ніяк не підійде. 

ПиСи. Колись на Ланосі були ЕВА. Не сподобались. 

8 часов назад, Dembel сказал:

коврики в салон должны быть либо ворсовые либо резиновые - на зиму. Всякие ПХВ, EVA  и прочее - бяка, не стоящее своих денег..

Ворсові коврики натуральні? З ворсу северного/північного/ оленя? Чи все ж поліпропіленовий ворс або ковролін. 

20 часов назад, dakkota сказал:

Ворсові коврики натуральні? З ворсу северного/північного/ оленя? Чи все ж поліпропіленовий ворс або ковролін. 

какие с завода положили ?

• Like 2

И не важно из чего они, правильно? А то начинают, резина гуд, остальное фигня. Хоть из титана. Если практичные и нравятся, значит оно. И не важно из чего и какие. 

• Like 1

А хто пробував ЕВА коври що в соц.мережах рекламують, а то читав відгуки, щось народ жалівся що вони коштують дорожче, а наприклад гарні резинові коврики наче практичніші будуть.

Я намагався купити якось цю ЕВА в Ланос. Не сподобались. Жорсткі якісь. При вкладанні на підлогу треба було згинати, а вони тверді... Перемичка між задніми ковриками, та що на тунелі, коротка. Тирчала в різні боки. Я одразу повернув назад. Приміряв прямо біля Нової Пошти. 

До речі по тим коврам 3Д що купив собі. Наче нормальні поки, але царапучі що піпець. Зовнішній вигляд став не дуже привабливий в зоні постійного контакту зі ступнями. Після мийки ще наче нормал, а так не дуже.  

05.09.2023 в 08:51, Abus сказав:

А хто пробував ЕВА коври що в соц.мережах рекламують, а то читав відгуки, щось народ жалівся що вони коштують дорожче, а наприклад гарні резинові коврики наче практичніші будуть.

Мав єдиний EVA килимок, водійський. Поклав його на балкон. Чудовий килимок, зараз босим в прохолодні осінні ранки можна вийти на балкон попити кави.

Edited by Кочевник
  • Haha 1

В 09.09.2023 в 10:31, Кочевник сказал:

Мав єдиний EVA килимок, водійський. Поклав його на балкон. Чудовий килимок, зараз босим в прохолодні осінні ранки можна вийти на балкон попити кави.

мені теж не зайшли, в мене резинові, не оригінал але під авто, задоволений.

В 09.09.2023 в 10:31, Кочевник сказал:

100% оце їх коректне застосування. Їх багато рекламають але насправді вони непрактичні як на мене