Кочевник 134 Author Share Posted January 25, 2023 Взяв оригінальний набір ворсових килимків 8801740493. 850 грн в офіціалів. На підлогу лягли ідеально. Якість ворсу добра. Нічого не мокне під ногами. Задоволений як слон. Сраний EVA, який лише водійський обійшовся за 550 грн, забув як сон жахів. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кочевник 134 Author Share Posted June 1, 2023 Пристосував непотрібний EVA-килимок на балкон, щоби виходити босим пити каву. Ідеальне рішення. Теплоізоляція чудова. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СЛАВНЫЙ 114 Share Posted June 2, 2023 EVA-коврики дерьмо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кочевник 134 Author Share Posted June 2, 2023 Я вже описував свою проблему. EVA по суті це дуже жорстка мочалка. Поки її не притискаєш, вона розпрямлена і не пропускає вологу. Однак я часто тисну саме п'ятою на килимок, через що він деформується і пропускає вологу під низ. Але висихати та вода не може, бо занадто щільний матеріал для випаровування. І тому все гниє під таким килимком. З ворсом я таких проблем не маю. Ще й оригінальний ворс набагато дешевший за неідеально різаний EVA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakkota 426 Share Posted June 2, 2023 Я ось такі взяв декілька днів як. Лягли чудово. https://avtoplus.com.ua/1145859-3d-kovriki-v-salon-avtomobilya-renault-megane-2-2002-2009-stingray/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarLocK 425 Share Posted June 2, 2023 1 година тому, dakkota сказав: Я ось такі взяв декілька днів як. Лягли чудово. https://avtoplus.com.ua/1145859-3d-kovriki-v-salon-avtomobilya-renault-megane-2-2002-2009-stingray/ гума ... Після того як спробував ворсові, ще на Symbol'і, то інших вже не хочу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dembel 85 Share Posted June 3, 2023 коврики в салон должны быть либо ворсовые либо резиновые - на зиму. Всякие ПХВ, EVA и прочее - бяка, не стоящее своих денег.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дед Мороз 942 Share Posted June 3, 2023 коврики должны быть оригинальные и чистые. Хз, я купе продал с коврами 14 лет-всё было ок))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakkota 426 Share Posted June 3, 2023 У мене такі коврики були на Кашкаї, якого нещодавно продав. Відїздив зиму без проблем. Не дубіють на морозі, прекрасно лягають по формі підлоги і закривають все чітко. Під лівою ногою все сухо і чисто, тому що немає того клапана з розрізом. Куди попадає волога, сніг і інше. А ви говорите, що вони погані і повинні бути резинові. Все залежить в якій місцевості використовується авто. Якщо тільки місто асфальт, то згідний-ворсові гуд. Якщо село чи дача, де пісок, глина, болото- то ворс аж ніяк не підійде. ПиСи. Колись на Ланосі були ЕВА. Не сподобались. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakkota 426 Share Posted June 3, 2023 8 часов назад, Dembel сказал: коврики в салон должны быть либо ворсовые либо резиновые - на зиму. Всякие ПХВ, EVA и прочее - бяка, не стоящее своих денег.. Ворсові коврики натуральні? З ворсу северного/північного/ оленя? Чи все ж поліпропіленовий ворс або ковролін. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дед Мороз 942 Share Posted June 4, 2023 20 часов назад, dakkota сказал: Ворсові коврики натуральні? З ворсу северного/північного/ оленя? Чи все ж поліпропіленовий ворс або ковролін. какие с завода положили 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakkota 426 Share Posted June 4, 2023 И не важно из чего они, правильно? А то начинают, резина гуд, остальное фигня. Хоть из титана. Если практичные и нравятся, значит оно. И не важно из чего и какие. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abus 6 Share Posted September 5, 2023 А хто пробував ЕВА коври що в соц.мережах рекламують, а то читав відгуки, щось народ жалівся що вони коштують дорожче, а наприклад гарні резинові коврики наче практичніші будуть. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakkota 426 Share Posted September 5, 2023 Я намагався купити якось цю ЕВА в Ланос. Не сподобались. Жорсткі якісь. При вкладанні на підлогу треба було згинати, а вони тверді... Перемичка між задніми ковриками, та що на тунелі, коротка. Тирчала в різні боки. Я одразу повернув назад. Приміряв прямо біля Нової Пошти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakkota 426 Share Posted September 5, 2023 До речі по тим коврам 3Д що купив собі. Наче нормальні поки, але царапучі що піпець. Зовнішній вигляд став не дуже привабливий в зоні постійного контакту зі ступнями. Після мийки ще наче нормал, а так не дуже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кочевник 134 Author Share Posted September 9, 2023 (edited) 05.09.2023 в 08:51, Abus сказав: А хто пробував ЕВА коври що в соц.мережах рекламують, а то читав відгуки, щось народ жалівся що вони коштують дорожче, а наприклад гарні резинові коврики наче практичніші будуть. Мав єдиний EVA килимок, водійський. Поклав його на балкон. Чудовий килимок, зараз босим в прохолодні осінні ранки можна вийти на балкон попити кави. Edited September 9, 2023 by Кочевник 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiD 38 Share Posted September 20, 2023 В 09.09.2023 в 10:31, Кочевник сказал: Мав єдиний EVA килимок, водійський. Поклав його на балкон. Чудовий килимок, зараз босим в прохолодні осінні ранки можна вийти на балкон попити кави. мені теж не зайшли, в мене резинові, не оригінал але під авто, задоволений. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astronavt 4 Share Posted March 11 В 09.09.2023 в 10:31, Кочевник сказал: Мав єдиний EVA килимок, водійський. Поклав його на балкон. Чудовий килимок, зараз босим в прохолодні осінні ранки можна вийти на балкон попити кави. 100% оце їх коректне застосування. Їх багато рекламають але насправді вони непрактичні як на мене Link to comment Share on other sites More sharing options...